TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Dame smykker > Armbånd > Armbånd - med tekst > Forgyldt cuff armbånd - "Love you to the moon and back"

Forgyldt cuff armbånd - "Love you to the moon and back"

Meget smukt og stilrent cuff armbånd, med sød inskription - "Love you to the moon and back". Armbåndet er den perfekte gave til en kvinde der betyder meget for dig, da det er til konstant påmindelse om at man er elsket. Cuff armbåndet er i forgyldt sølv og fremstår meget enkelt og elegant. Det smukke armbånd kan både anvendes med et ur eller andre armbånd, derudover står det også meget fint alene.

Mål: ca. 19 cm - kan dog justeres

Design: Guld og Sølv design

DKK 199,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Hurtig levering, 1-2 dage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot