TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Brun skindtaske - buffalo

Brun skindtaske - buffalo

Rigtig smart Buffalo skind taske fra danske Tim & Simonsen. Tasken er en lækker rummelig cross-over, med masser af plads til de ting du har brug for. Invendig har tasken to små åbne rum, hvor der er plads til f.eks. telefon og nøgler, så det ikke løst i tasken, derudover er der et rum med lynlås til de vigtige småting. Udvendig har tasken en lomme med lynlås. Den smarte skindtaske lukkes med et spænde, hvilket gør den mere sikker i forhold til tyveri. Den smarte taske er meget anvendelig, og giver et lækkert råt pift til ethvert look.

Design: Tim & Simonsen

DKK 899,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Hurtig levering, 1-2 dage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot