TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Dame smykker > NYHEDER > Buffalo skind taske - brun
Buffalo skind taske - brun

Buffalo skind taske - brun

Super lækker Buffalo skind taske i brun. Tasken har ét stort rum indvendig, hvor der er nogle mindre lommer til f.eks. telefon og nøgler, og et rum med en lynlås til småting. Derudover er der flere rum udvendig, et rum med magnetlukning og hele 4 rum med lynlås. Tasken er altså dermed meget rummelig og har plads til alle de ting du har brug for på farten. Den smarte taske er meget anvendelig, da den kan sættes sammen med ethvert outfit. Det lækre rå look, kan sagtens bruges til både hverdag og fest.

Mål: ca. 36x28x10 cm


Design: Tim og Simonsen

1.499,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot