TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Cass lædertaske - Onstage
Cass lædertaske - Onstage

Cass lædertaske - Onstage

Meget lækker stor skind taske i super flot sort læder. Læder tasken har 1 hank og mulighed for at hægte en lang regulerbar rem på, så den kan bæres over armen, under skulderen eller som cross over. Tasken lukkes med lynlås, og indvendig er der mindre rum med lynlås og lommer til mobil og kreditkort. En klassisk flot lædertaske som du kan have i mange år, og som bliver flottere med patina. En lædertaske i god kvalitet og en fin passende størrelse til hverdagsbrug.

Mål: ca. 35x37 cm

Design: Onstage / Nova bags

1.599,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 29,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot