TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Cognac læder pung / taske
Cognac læder pung / taske

Cognac læder pung / taske

Smart og handy mindre taske eller pung i blød cognac læder. I læder pungen er der 2 adskilte rum - det ene med lommer til kreditkort og det andet med lommer med lynlås. På forsiden af tasken er der 2 lommer med lynlås. Læder tasken har både en kort rem og en lange regulerbar rem som kan hægtes af og på efter behov. En rigtig god størrelse hvor der er plads til mobil, penge og andre småting, som skal med i byen. Tasken lukkes med lynlås.

Mål: ca. 17 x 11 cm

Design: Tim & Simonsen

579,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot