TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Dame smykker > NYHEDER > Forgyldt ørestik med grøn onyx


Forgyldt ørestik med grøn onyx
Tilbud

Forgyldt ørestik med grøn onyx

De smukke øreringe fra dansk Aqua Dulce er fremstillet i forgyldt sølv og er de perfekte øreringe til at pifte ethvert outfit op. Øreringen lukkes på almindelig vis, med en enkel lås på bagsiden af øret. Øreringene er bestående af en fin grøn onyx, der er omringet af en forgyldt ring. Den onyxgrønne farve er tidens hotteste farve og passer til meget forskelligt tøj. De moderigtige øreringe er perfekt til enhver lejlighed, både hverdag, hvor man godt kunne bruge et pift af farven grøn eller til mere festlige lejligheder.

Mål: ca. Ø 1 cm

Design: Aqua Dulce

Ferie-Pris: 251,10 kr.

(Før 279,00 kr. - du sparer 27,90 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Forlænget levering, 3-4 dage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot