TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Dame smykker > NYHEDER > Forgyldte øreringe 15mm


Forgyldte øreringe 15mm
Tilbud

Forgyldte øreringe 15mm

Smarte forgyldte creol øreringe, der er fremstillet i forgyldt sterling sølv. De smukke øreringene lukkes ved at stangen der går igennem øreflippen skal sættes ind i øreringen igen, så det bliver en helt rund ring. Dette er den ideelle creol, da den dermed ikke hænger fast i håret. Øreringene er perfekte til enhver lejlighed, da de både kan anvendes som fin enkel hverdags accessorie eller eksempelvis bruges med andre øreringe til mere festlige lejligheder.

Mål: ca. Ø 15 mm

Design: Aqua Dulce

Ferie-Pris: 161,10 kr.

(Før 179,00 kr. - du sparer 17,90 kr.)

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Forlænget levering, 3-4 dage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot