TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Dame smykker > Halskæder > Halskæder med guld > Halskæde - Kors forgyldt

Halskæde - Kors forgyldt

Den smukke Cross halskæde fra det danske mærke Enamel Copenhagen er fremstillet i smukt forgyldt sterling sølv. Halskæden har en spinkel kæde, med et lille forgyldt kors i enden. Kæden har et forlængerstykke, så kan dermed altid laves længere eller kortere. Den elegante halskæde står smukt alene, men kan også nemt parres med andre halskæder. Ved låsen er der en smuk lille mintgrøn emaljebelagt perle, der giver det sidste pift til en meget elegante halskæde.

Mål: ca. 42-45 cm

Design: Enamel Copenhagen

DKK 400,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Hurtig levering, 1-2 dage.
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot