TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Herresmykker > Kreditkortholder > Kreditkortholder CAB Secure 8 kort - brun læder
Kreditkortholder CAB Secure 8 kort - brun læder

Kreditkortholder CAB Secure 8 kort - brun læder

Kortholder CAB Secure i aluminium og beklædt med brun læder. Kreditkortholderen fra svenske Carlobolaget har RFID beskyttelse, så dine kreditkort er beskyttet og ikke kan aflæses. CAB Secure kortholderen er i enkel og stilren design, og med et enkelt klik skydes kortene ud, det er det nemt at vælge det kort som skal anvendes. Kreditkortholderener et godt alternativ til den klassiske tegnebog. Holderen har plads til 8 kort, og et ekstra i omslaget.

Mål: ca. 10 x 7 x 2 cm

Design: Carlobolaget

379,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot