TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > NYHEDER > Kreditkortholder CAB Secure 8 kort - sort læder
Kreditkortholder CAB Secure 8 kort - sort læder

Kreditkortholder CAB Secure 8 kort - sort læder

Kortholder CAB Secure i aluminium og beklædt med sort læder, som giver kortholderen et eksklusivt look. Kreditkortholderen har RFID beskyttelse, så chips på kreditkort ikke kan aflæses. CAB Secure kortholderen er fra svenske Carlobolaget, og med et enkelt klik skydes kortene ud, det er det nemt at vælge det som skal bruges. Kreditkortholderen er enkelt og nem at have med, og et godt alternativ til den klassiske tegnebog. Holderen har plads til 8 kort, og et ekstra i omslaget.

Mål: ca. 10 x 7 x 2 cm

Design: Carlobolaget

379,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot