Vi bytter julegaver frem til d. 5. januar 2019
TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Læder pung / taske i grøn - Onstage
Læder pung / taske i grøn - Onstage

Læder pung / taske i grøn - Onstage

Stor dejlig rummelig pung i læder eller mind fin taske med plads til det mest nødvendige. Pungen i flaske grønt læder er fra Onstage / Nova Bags og kan bruges både med og uden den lange rem, som følger med som nemt sættes fast. Pungen lukkes med lynlås og på siden er der et rum som også lukkes med lynlås - på den anden sider er der rum som lukkes med magnet knap. Indvendig har pungen rum til kreditkort. En super fin pung med god plads - også til mobilen - og fremstillet i blødt flot sort læder.

Mål: ca. 12x16 cm

Design: Onstage / Nova Bags

449,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot