TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Mobiltaske Bjørk - sort læder
Mobiltaske Bjørk - sort læder

Mobiltaske Bjørk - sort læder

Skøn taske fra Tim & Simonsen i ægte læder af super god kvalitet. Tasken er i sort skind, der er tidsløs og passer til det hele. Tasken kan rumme de vigtigste ting der skal med på farten. Der er to store rum hvor der er plads til mobilen, kort og andre ting. På begge sider af tasken er der to mindre rum der perfekte til små-mønter eller en pakke tyggegummi. Med tasken medfølger der en lang rem der kan reguleres i længden efter behovet. Lædertasken har også plads til de store modeller af mobiltelefoner.

Mål: L: 12 cm x H: 20 cm x B: 3 cm

Design: Tim & Simonsen

599,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot