TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Sort læder pung / taske
Sort læder pung / taske

Sort læder pung / taske

Skøn læder pung eller mindre taske fra Nova Bags i flot sort skind med krokoprægning. Til tasken / pungen følger der 2 remme - en kort og en lang, som nemt monteres eller fjernes alt efter hvad du ønsker. På forsiden er der et rum med trykknap og indvendig har tasken/pungen mange mindre rum. Nogle af de mindre rum er med lynlås. Desuden er der også særskilte lommer til kreditkort. En lækker og fantastisk taske / pung hvor der er plads til det mest nødvendige, og alligevel ikke fylder meget.

Mål: ca. l20 x h13 x d5 cm

Design: Nova Bags

599,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot