TrustpilotE-mærket
0 varer i kurven
Du er her: Forside > Tasker > Læder tasker > Stor lædertaske - krokopræg
Stor lædertaske - krokopræg

Stor lædertaske - krokopræg

Meget elegant sort lædertaske med lækkert krokopræg. Tasken lukkes med en lynlås der går fra bunden i den ene siden til bunden i den anden side, dermed er det let at få fat i tingene, også de ting der bare altid ender i bunden af tasken. Indvendig er den delt op i to store rum, dog er der også et mindre rum med lynlås til småting. På indersiden er der også en holder til telefonen, så den ikke bliver ridset af nøgler eller mønter, hvilket gør den let tilgængelig. De to hanke er lange nok, til at den kan anvendes både over skulderen, men selvfølgelig også som helt almindelig dametaske. Tasken er meget rummelig, hvor der altså er plads til mere end kun det mest nødvendige. En meget stilren og elegant taske der også er meget rummelig.

Mål: ca 26x33x11 cm (uden hanke)

Design: Tim & Simonsen

999,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 25,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot