TrustpilotE-mærket
0
Du er her: Forside > Dame smykker > Øreringe > Velvet lange øreringe - forgyldt
Velvet lange øreringe - forgyldt

Velvet lange øreringe - forgyldt

Elegant forgyldt ørering fra Dansk Smykkekunst. Denne ørering har faktisk to forskellige looks i sig. I pakken er der tre øreringe, to forgyldte firkanter, der kan bruges til et mere hverdagsagtigt look, derudover er der også en ørering med lange forgyldte kæder på. Her kan man så bruge øreringen med kæderne på det ene øre og en firkantet ørering på det andet. Dette giver et super elegant og unikt look, dette look er super in lige i tiden og det smarte er at du faktisk selv bestemmer hvordan du vil bruge øreringene. Her kan man bare skifte en ørering og dermed gå fra dag til aften look.

Størrelse: ca. 12cm

Design: Dansk smykkekunst

179,00 kr.

Forrige produktNæste produkt

Relaterede produkter

Mette Skall
  • Levering fra 39,00 kr.
  • Alle varer er lagervarer
  • Levering, 1-2 dage
  • 30 dages fuld returret
  • Læs vores FAQ
Spørg Mette. Har du spørgsmål til vore produkter. Så ring på tlf. 70 215 000 eller skriv en mail til info@smykkegave.dk.

Kundeservice

Ring eller skriv til os info@smykkegave.dk

Tlf. 70 215 000

Om Smykkegave.dk

Vi tilbyder et stort udvalg inden for smykker, tasker, halskæder, øreringe og herresmykker. Alle vores smykker, halskæder, øreringe, armbånd og ure er selvfølgelig nikkelfri. Vi har også et stort udvalg af herresmykker - se vores flotte herrehalskæder og herrearmbånd, samt en masse seje herreure. I vores store udvalg til mænd finder du helt sikkert det der passer til din stil. Vores smykker repræsenterer stilarterne: nostalgi - romantik - trendy
Trustpilot